Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Lefújta az európai turnéját, így Budapestre sem jön The Weeknd

10perc.hu
2021. 10. 19.
Lefújta az európai turnéját, így Budapestre sem jön The Weeknd

Az elmaradt koncert jegyeit 30 napon belül visszatérítik azoknak, akik előre megváltották azt, míg az énekes igazi indokot sem közölt a visszalépéssel kapcsolatban.

Ez év február elején fantasztikus hír osztott meg a 10perc.hu a zenerajongókkal, miszerint 2022. november 4-én a The Weeknd – eredeti neve Abel Makkonen Tesfaye – koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában. Nos, a várakozás hatalmas volt, rengetegen váltottak már jegyet a bulira.

Mint kiderült, mindezt feleslegesen tették, ugyanis az énekes közölte, az európai turnéja elmarad, így nem tartja meg a budapesti fellépését sem. A koncertszervező és jegyértékesítő cég, a Live Nation CEE Kft. bejelentette, hogy 30 napon belüli visszatérítérítik mindenkinek a belépő árát, aki elővételben jegyet vásárolt.

The Weeknd mindössze egy posztot osztott meg a Twitterén, amelyben közölte, olyan produkcióval készül, amelyhez stadionokra és nem arénákra van szükség, és azt ígérte, azok, akik előre megvették a jegyeiket, majd előnyt élveznek a tervezett nagy show-ra való belépők vásárlásakor.

Főkép forrása:
FilmMagic

További cikkek