Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Júniusban újranyitnak a Cinema City mozik

10perc.hu
2021. 05. 27.
Júniusban újranyitnak a Cinema City mozik

A filmszínházak olyan alkotásokat tűznek műsorra egyebek mellett, mint a Hang nélkül 2 című thrillert, a Halálos Iramban 9. és a Szörnyella című krimi-vígjátékot.

Talán a legjobb hír a moziba járóknak: kétszázhárom nap zárva tartás után június 3-án újranyitnak országszerte a Cinema City mozik. A vetítések a hatályos óvintézkedések mellett zajlanak majd. Olyan filmekkel indulnak meg a vetítések, mint az idei Oscar-díjas Nomádok földje, a Lelki ismeretek című animációs film és a Hét kis véletlen című magyar alkotás. De még júniusban műsorra tűzik a Hang nélkül 2 című thrillert, a Halálos Iramban 9. és a Szörnyella című krimi-vígjátékot.

A magyar produkciók közül Felméri Cecília Spirál, Gothár Péter Hét kis véletlen és Kocsis Ágnes Éden című filmdrámáját láthatják a nézők, de szintén ott lesz a kínálatban a nyár folyamán Badits Ákos Űrpiknik, Varsics Péter Így vagy tökéletes című filmje, valamint Nagy Viktor Oszkár Becsúszó szerelem című vígjátéka és Enyedi Ildikó Feleségem története című alkotása. Kora ősszel lesz látható Herendi Gábor Toxikóma és Nagy Dénes Természetes fény című, Ezüst Medve-díjas filmdrámája.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek