391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Hoppá! Újra együtt az ABBA!

10perc.hu
2021. 05. 09.
Hoppá! Újra együtt az ABBA!

Negyven év után újra közösen dolgozik az öt új dalt még idén kiadó világsztár svéd együttes.

Fantasztikus hír látott napvilágot! Újra összeáll a hetvenes-nyolcvanas évek sztárzenekara, az ABBA. A legendás együttes 76 éves énekes-gitáros-dalszerző tagja, Björn Ulvaeus a The Herald Sun-nak még korábban elmondta, hogy megvitatták a visszatérés lehetőségeit, és úgy döntöttek, 2021-ben kiadnak öt új dalt.

„Nagyon, de nagyon jó barátok vagyunk. Annyi mindenen mentünk keresztül, negyven év után először mégis itt állunk a stúdióban mind a négyen. Nehéz leírni, de nagyon erős a kötelék közöttünk. Már voltunk a stúdióban, valamennyien izgatottak vagyunk a jövőt illetően, hiszen a visszatérésünk és az új dalok már nem feltételezés, hanem valóság” – árulta el Björn.

Az énekes-gitáros mellett Benny Andersson, Agnetha Faltskog és Frida Lyndstad is örömmel látott az újbóli közös munkának. A tenyek.hu megírta, hogy legutolsó albumuk a nagy sikerű The Visitors volt 1981-ben. Ugyanakkor leendő slágereik közül kettőnek már el is árulták a címét: az egyik dal az “I Still Have Faith In You”, a másik pedig a “Don’t Shut Me Down” címet viseli.

Főkép forrása:
Instagram/ABBA

További cikkek