Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Machetével rontott be a rendőrségre egy férfi Németországban

10perc.hu
2024. 09. 06.
Machetével rontott be a rendőrségre egy férfi Németországban

Egy 29 éves férfi machetével támadt a rendőrökre Németországban. A rendőrség Taserrel állította meg, súlyosabb sérülések nélkül sikerült ártalmatlanítani.

Egy 29 éves férfi péntek hajnalban machetével rontott be a németországi Linz am Rhein rendőrkapitányságára, ahol azzal fenyegetőzött, hogy megöli az ott dolgozó rendőröket – számolt be az Index. A támadó a Rajna-vidék-Pfalztartományban található település rendőrségére jutott be, ahol azonnal életveszélyes fenyegetést jelentett a jelenlévőkre.

A rendőrség közleménye szerint az iroda zsilipjét mindkét oldalról lezárták, hogy megakadályozzák a férfi további támadását, és biztosítsák, hogy ne tudjon másokra rontani vagy elmenekülni. „Az iroda zsilipjét mindkét oldalon lezárták, hogy az illető ne tudjon a rendőrökre vagy más személyekre támadni, esetleg elmenekülni” – közölte a rendőrség.

A rendőrök végül Taser segítségével fékezték meg a férfit, majd egy speciális egység visszatartotta. A támadás során a férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, további sérültekről nem érkezett jelentés.

Ez a megrázó incidens ismételten rávilágít arra, milyen váratlan veszélyekkel kell szembenéznie a rendvédelmi szerveknek a mindennapi munkájuk során.

Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek