Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Katalin hercegné egészségi állapota javul

10perc.hu
2024. 07. 03.
Katalin hercegné egészségi állapota javul

Katalin hercegné egészségi állapota javulóban van, és remélhetőleg jelen lesz Wimbledonban.

Katalin hercegné egészségi állapota javulást mutat - közölte az Origo.hu. A walesi hercegné, aki rákos betegséggel küzd, júniusban részt vett a Trooping the Colour ceremónián és remélhetőleg a közeljövőben is újra megjelenik nyilvánosan.

A hercegné júniusban visszatért III. Károly király hivatalos születésnapi ünnepségére, ami nagy figyelmet keltett, mivel szinte az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy képes lesz-e részt venni a hagyományos ceremónián. Katalin korábban úgy nyilatkozott, hogy reméli, hogy a nyár folyamán további nyilvános eseményeken is részt vehet.

A legfrissebb hírek szerint Katalin hercegné a Wimbledonban tartott rendezvényen is jelen lehet. Az eseményen való részvétele azonban egészségi állapotától és orvosa tanácsától függ. Az emberek bíznak abban, hogy a tavalyihoz hasonlóan idén is Katalin adja át a győzteseknek járó trófeát. Amennyiben Katalin nem tudna részt venni, Gloucester hercegnéje fogja átadni a nyereményeket.

Katalin kemoterápiás kezelései az elmúlt időszakban pozitív változást mutattak. Egy bennfentes pár héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy Katalin nagyon nehezen viseli a kemoterápiát, de az utóbbi időben már jobban reagál a kezelésekre. Katie Nicholl királyi szakértő megerősítette, hogy Katalin jobban tűri a megelőző kemoterápiát. A szakértő elmondta továbbá, hogy Katalin ma már több időt tölt a szabadban, különösen gyerekei társaságában látható a családi kertjükben. Bár jól halad a kemoterápiás kezelésekkel, még nincs túl a betegségen.

Főkép forrása:
Northfoto

Hirdetés

További cikkek