387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Meggyilkoltak három szörföst Mexikóban

10perc.hu
2024. 05. 06.
Meggyilkoltak három szörföst Mexikóban

A gyanúk szerint autólopási kísérlethez köthetők a halálesetek.

Három turistát, akiket Mexikóban holtan találtak, fejbe lőttek, és holttestüket egy kútra dobták - erősítették meg a hatóságok. A hivatalnokok úgy vélik, hogy a férfiak autójuk ellopását megakadályozandó támadás áldozatai lettek - közölte a BBC.

Az ausztrál Jake és Callum Robinson fivérek, 30 és 33 évesek, valamint amerikai barátjuk, Jack Carter Rhoad, 30 éves, április 27-én tűntek el, miközben Ensenadában szörföztek.

A három férfi hozzátartozói vasárnap azonosították a holttesteket, miután Mexikóba utaztak, hogy segítsék a hatóságokat - közölte egy államügyész. A támadók a gumiabroncsok miatt akarták a járművet, és lelőtték a turistákat, amikor ellenálltak - feltételezte Maria Andrade, Baja California államügyésze.

A holttesteket egy 4 méter mély kúton találták meg, körülbelül 6 kilométerre a támadás helyszínétől, Santo Tomás városában pénteken. A közelben elhagyott sátrakat, egy leégett fehér pickup truckot és a eltűnt szörfösökhöz köthető telefont találtak.

Egy negyedik holttestet is találtak a kúton, de az már régóta ott volt, és nem volt köze az ügyhöz - közölték a hatóságok.

Két férfit és egy nőt őrizetbe vettek a támadásba való közvetlen vagy közvetett részvétel gyanúja miatt. Egy bűnügyi előéletű férfit "erőszakos eltüntetéssel" vádolnak.





Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek