385.43 Ft

354.78 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Andrew Tate-et őrizetbe vették Romániában

10perc
2024. 03. 12.
Andrew Tate-et őrizetbe vették Romániában

A vitatott internetes influencer Andrew Tate-et és testvérét, Tristant hétfőn őrizetbe vették Romániában szexuális bűncselekmény vádjával.

Az ország bűnügyi nyomozószolgálatának és Voluntari városának rendőrei "végrehajtották a brit igazságügyi hatóságok által Nagy-Britannia területén elkövetett szexuális bűncselekmények és személyek kizsákmányolása miatt kiadott két európai elfogatóparancsot" - áll a rendőrség közleményében. A két férfit bemutatták a bukaresti fellebbviteli bíróság ügyészének, aki 24 órás őrizetbe vételüket rendelte el a bukaresti rendőr-főkapitányságon - közölte a CNN.

Mateea Petrescu, a Tate szóvivője kedden közleményben tudatta: "Az évtizedes vádak zavarba ejtő felelevenítése megdöbbentette és mélyen megrázta a Tate testvéreket. Kategorikusan elutasítanak minden vádat, és mélységes csalódottságukat fejezik ki amiatt, hogy ilyen súlyos vádakat érdemi új bizonyítékok nélkül elevenítenek fel." 

Tate és testvére tavaly három hónapot töltöttek bukaresti rendőrségi őrizetben, majd házi őrizetbe helyezték őket a hét nő ellen elkövetett állítólagos visszaélések miatt indított büntetőeljárás idejére, a vádakat azonban tagadták.Augusztusban szabadon engedték őket, és bírósági felügyelet alá helyezték őket, megtiltva, hogy a bíróság előzetes engedélye nélkül elhagyják Bukarest és Ilfov megye területét.

Jelenleg az országban várnak bírósági tárgyalásra külön-külön emberkereskedelem, nemi erőszak és nők szexuális kizsákmányolására irányuló bűnszövetkezet létrehozásának vádjával.

Főkép forrása:
Facebook
Címkék:
#Románia

További cikkek