Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Korrupció vagy tisztogatás? Házkutatást tartottak több ukrán üzletembernél és politikusnál

10perc.hu
2023. 02. 01.
Korrupció vagy tisztogatás? Házkutatást tartottak több ukrán üzletembernél és politikusnál

A házkutatásokról szóló hírt az ukrán elnök pártájának, a Nép Szolgájának frakcióvezetője, David Arahámija később megerősítette.

Valami zajlik az ukrán belpolitikában. Előbb jelentős kormányátalakítást hajtott végre Volodimir Zelenszkij, majd most házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat szerdán több ukrán politikus és üzletember otthonában, valamint az adóhivatalban.

Az ukrán kormánypárt, a Nép Szolgájának frakcióvezetője, David Arahámija megerősítette a házkutatásokról szóló hírt. A politikus megígérte, hogy az ország az Oroszországgal vívott háború alatt megváltozik, hozzátette, hogy az Ukrán Adóhivatal vezetőségét is meneszteni fogják a vámhivatal vezetőségét.

Arszen Avakov volt belügyminiszter saját maga számolt be az Ukrajinszka Pravda hírportálnak az otthonában egy helikoptervásárlási üzlet miatt tartott házkutatásról. Az Ukrajinszka Pravda és az RBK ukrán televízió honlapja biztonsági vezetőktől úgy értesült, hogy házkutatás folyt Ihor Kolomojszkij milliárdos, volt Dnyipropetrivszk megyei állami közigazgatási vezetőnél is.

Főkép forrása:
Kárpátinfó
Címkék:
#Korrupció

Hirdetés

További cikkek