Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

A koronavírus miatt elvesztette szaglását és ízlelését egy séf, bezárja Michelin besorolású éttermét

10perc.hu
2022. 11. 08.
A koronavírus miatt elvesztette szaglását és ízlelését egy séf, bezárja Michelin besorolású éttermét

Mark Sebastian Fisher a 20 éve működtetett hely bezárását szilveszterre tervezi, miután az utolsó ételeket is felszolgálták a vendégeknek.

Mark Sebastian Fisher shropshire-i Sebastians Restaurant With Rooms étterem tulajdonosa, Covid miatt elvesztette szaglását és ízérzékét, ami miatt nem kóstolhatja meg ételeit. A bezárás mellett döntött.

A 2020-ban kitörő világjárványt Mark Sebastian Fishert sem kerülte el, sőt maradandó problémát is okozott számára. Az ízlelésének és szaglásának elvesztése olyan súlyos, hogy a nem tudja személyesen megkóstolni az ételeket, mielőtt az ügyfeleket felszolgálják, mivel nem tudja megmondani, hogy azok mennyire jók vagy rosszak - írja a Dailymail.


December 23-án, pénteken megszűnik a megszokott ötfogásos menü    Fotó: Facebook/Sebastians Restaurant With Rooms


"A Covid miatt elvesztettem minden íz- és szagérzékemet, és most a család többi tagjára és a személyzetre számítok, mielőtt ételt küldenénk ki" – árulta el a séf.

Mark a 20 éve működtetett étterem bezárását szilveszterre tervezi, miután az utolsó ételeket is felszolgálták a vendégeknek. December 23-án, pénteken megszűnik a megszokott ötfogásos menü és újévtől az étterem már nem heti rendszerességgel nyit ki, csak szállást és reggelit kínál. Sebastian úgy gondolja, van esély arra, hogy az étterem egy későbbi időpontban újra megnyíljon.

Főkép forrása:
Facebook/Sebastians Restaurant With Rooms
Címkék:
#Koronavírus

További cikkek