Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Megkezdték a munkát Brüsszelben a Tisza Párt EP képviselői

10perc.hu
2024. 06. 19.
Megkezdték a munkát Brüsszelben a Tisza Párt EP képviselői

Többen is bejelentkeztek Brüsszelből a Tisza Párt EP képviselői közül.

"Szürke reggel, tömött metró, sietős érkezés. Így indult. Hosszas adminisztratív eljárás, formaságok, papírok töltögetése, éhség, szomjúság. Így folytatódott. Találkozás az Európai Parlament elnökével, felvétel az Európai Néppárt frakciójába, öröm, megilletődés, fáradtság, ismét öröm, ünnepi hangulat. Így ért véget. Hosszú, de rendkívüli nap volt."- így jellemezte Dr. Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt megválasztott képviselője az első Brüsszelben töltött napjaikat. Az eseményekről képeket is posztolt: 


Ezeken kívül pedig ma egy képet is megosztott, "Túl az első szavazáson" felirattal. A képen Tarr Zoltán is látható, aki annak ellenére, hogy Magyar Péter is beül az Európai Parlamentbe, "praktikus okokból lesz delegációvezető, hogy Magyar továbbra is tudjon a magyarországi pártépítésre, mozgalomszervezésre koncentrálni" - írta meg a Telex.


Magyar Péter személyesen, élő adásban jelentkezett Brüsszelből, tudósítva a Tisza Párt helyzetéről az EP-ben. Egy korábbi posztjában így reagált a Néppárt döntésére a Tisza Párt felvéltelének ügyében: "A néppárti frakció 97 %-os támogatással felvette a TISZA Párt képviselőit Európa legerősebb politikai csoportjába. Ahogy a felszólalásomban elmondtam, ez egy különleges pillanat hazánk és a Néppárt számára is. Külön örülök annak, hogy a döntésre az Európai Parlamentnek abban az épületében került sor, amelyet Antall József magyar miniszterelnökről neveztek el." A teljes adás itt tekinthető meg: 


Főkép forrása:
Magyar Péter (Facebook)

További cikkek