387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Pokoli M0-ás, balesetek az M1-esen!

10perc.hu
2023. 11. 15.
Pokoli M0-ás, balesetek az M1-esen!

Mindkét irányban igencsak nehéz az előrejutás a fővárost elkerülő autóúton, míg az autópályán Biatorbágynál Budapest felé legalább 6, míg Győrnél 2-3 kilométeres a torlódás.

Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös autópálya irányába, a 14-es kilométernél lévő 6-os főúti csomópontnál rézsűjavítás miatt a belső sávot és a gyorsító sávot lezárták. Két sávon halad a forgalom, legalább 2 kilométeres torlódás alakult ki. Az ellenkező oldalon ugyanott egy műszaki hibás személyautó miatt alakult ki 2-3 kilométeres torlódás.

Az M0-s autóúton a 11-es főúti végcsomópont felé, a Dunakeszi csomópontnál hídjavítási munkák folynak. A 71-es és a 72-es kilométer között, a belső sávot lezárták, a forgalom sávelhúzással a külső és a leálló sávon halad. A torlódás meghaladta a 2 kilométert. A torlódás visszahat az M2-es autóút Budapest felé tartó oldalára, amin így Dunakeszitől araszolnak a járművek, itt is több kilométeres a kocsisor.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Biatorbágy térségében baleset történt. A 21-es kilométernél egy sávot lezártak. A torlódás meghaladta a 6 kilométert, az arra közlekedők legalább 35-40 perces menetidőtöbblettel számoljanak! 

Sokan kerülnek az 1-es főúton, így Biatorbágynál ott is araszoló kocsisorra kell számolni. Távolabb, szintén a főváros felé, Győr elkerülő szakaszán két személyautó ütközött össze. A 127-es kilométernél egy sávot lezártak, 2-3 kilométeres torlódás alakult ki.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek