391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely

10perc.hu/MTI
2023. 07. 27.
Augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely

A meghosszabbított nyitvatartást hétvégente vehetik igénybe a közlekedők.

A nyári időszak végén várhatóan tovább növekvő utasforgalomra tekintettel augusztusban meghosszabbított nyitvatartással működik a röszkei közúti határátkelőhely hétvégente - közölte a rendőrség honlapján.

Az átkelő augusztus 4. és 21. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon folyamatos nyitvatartással - péntek reggel 7 órától hétfő 19 óráig - fogadja az utasokat, a hét többi napjain a korábbi működési rend szerint, 7 óra és 19 óra között üzemel.

Az ásotthalmi közúti határátkelőhely július 1. és szeptember 3. között pénteki, szombati és vasárnapi napokon szintén meghosszabbított nyitvatartással, 7 és 22 óra között üzemel, a hét többi napjain változatlanul 7 óra és 19 óra között fogadja az utasokat.

A többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben tart nyitva Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek 24 órában, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a kübekházai és tiszaszigeti közúti határátkelőhelyek 7 és 19 óra között működnek.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Főkép forrása:
Illusztráció (Freepik)

További cikkek