Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Németországban gyilkolt, Budapesten fogták el

10perc.hu
2022. 04. 08.
Németországban gyilkolt, Budapesten fogták el

A gyanúsított a kiadatási eljárás során hozzájárult a Németországba történő átszállításához, ami április közepéig megtörténik.

Megöltek egy magyar nőt Németországban, a feltételezett elkövetőt, egy nigériai állampolgárságú férfit a napokban fogták el Budapesten. A police.hu megírta, a 26 éves magyar nő holttestére Németországban, Berg am Starnberger See külterületének egyik erdős részén kutyasétáltatás közben bukkantak rá.

A német nyomozó hatóság adatai alapján a feltételezett elkövető egy Magyarországon élő nigériai állampolgárságú férfi, aki feltehetően az áldozat szorosabb ismeretségi köréhez tartozott. A magyar rendőrök rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövető budapesti tartózkodási helyét.

A német rendőrök és specialisták Magyarországra utaztak, hogy a magyar nyomozókkal együtt folytassák a nyomozást. A feltételezett elkövetőt közösen fogták el Budapest IX. kerületében. Ezt követően gyanúsítottként kihallgatták, majd kiadatási őrizetbe vették. A férfi a kiadatási eljárás során hozzájárult a Németországba történő átszállításához, ami április közepéig megtörténik.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek