Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Gigadugókkal indult a mai nap

10perc.hu
2021. 10. 25.
Gigadugókkal indult a mai nap

Az M0-áson az M51-es csomópontjától már több mint hét, míg az M2-esen Vácnál 3 kilométeres a sor, így ajánlott ezeket a szakaszokat elkerülni, de utakon is torlódásra kell számítani balesetek miatt.

Még a szokásosnál is nagyobb dugókra számíthatnak néhány főbb közlekedési útvonalon az autósok. A hételeji, igencsak megnövekedett forgalom miatt már több mint hét kilométeres a torlódás az M0-son az M51-es csomópontjától az M1-es autópálya felé vezető oldalon. A gépkocsisor nagyon lassan araszol.

Három kilométeres a torlódás alakult ki az M2-esen Vácnál baleset miatt a Budapest felé vezető oldalon. Az Útinform jelentése az érintett szakaszon közlekedők sávzárásra készüljenek - figyelmeztettek.

Szintén hatalmas torlódásra kell számítani Siófok térségében, ahol a 65-ös számú főútvonalon, Ságvár külterületén eddig tisztázatlan körülmények között egy kisteherautó árokba hajtott. A baleset következtében két személy megsérült, az érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, kerülni Ádánd felé lehet.

Félpályás útlezárás van érvényben a 33-as számú főút 88. kilométerszelvényében, a nagyhegyesi körforgalomnál, ahol eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy kamion pótkocsija. A balesetben senki nem sérült meg.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek