393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Visszavonult Haumann Péter

10perc.hu
2021. 06. 27.
Visszavonult Haumann Péter

A 80 esztendős Nemzet Színészében nincs hiányérzet, bár nem játszott el mindent, amit szeretett volna, már nem akar visszatérni.

Meglepő, ugyanakkor a közönség számára megdöbbentő bejelentést tett az ATV Húzós című műsorában Haumann Péter. A 80 éves, jelenleg Paloznakon élő színész ugyanis nem szeretne többet színpadra állni.

A Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművész szívesen emlékszik III. Richárd vagy Szókratész megformálására, de Hókuszpók hangjára is nosztalgiával gondol. Nincs benne hiányérzet, bár nem játszott el mindent, amit szeretett volna, már nem akar visszatérni – írta a Színház Online.

„Fene se gondolta volna, hogy a Hupikék törpikék legalább olyan érvénnyel merül fel, mint a III. Richárd” – fogalmazott a Nemzet Színésze, aki hozzátette, kevés emelkedett pillanata van ezen a pályán, de a fiával együtt való szereplést ilyennek élte meg.

A Katona József Színházban töltött utolsó éveiről szólva azt mondta, nem volt boldog. Leszögezte, hogy jó színházról van szó, de vele nem tudtak igazán gazdálkodni, pedig volt még benne erő.

Főkép forrása:
MTI/Koszticsák Szilárd

További cikkek