393.63 Ft

368.77 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Céltáblára kerülő Nő

10perc.hu
2020. 11. 23.
Céltáblára kerülő Nő

Az Álomgyár Kiadó kiadásában Céltábla Nő címmel jelenik meg november végén Ernyey Béla tizedik kötete.

Ernyey Béla 2017-ben adta ki legutolsó könyvét Zoknihossz címen, amiben az élet sok területéről, többek közt úriemberségről, stílusról és divatról írt, a műnek pedig hatalmas visszhangja volt. Ennek nyomán a szerző arra jött rá, hogy leginkább a férfi és a nő kapcsolatáról szóló részek ragadták meg az olvasókat, ezért határozott úgy, hogy külön kötetet szentel ennek a témának.

Nos, a színész-író tartotta a szavát, és rövidesen a könyvesboltokba kerül új könyve. A Céltábla Nő egyébként esszék sorozata, komoly gondolati összefüggéssel a férfi és a nő kapcsolatáról. Az örökifjú gentleman szerint ez az a téma, ami előbb-utóbb mindenkit megérint, ő pedig gazdag élettapasztalatát felhasználva úgy próbálja megkeresni a válaszokat, hogy bár bevallottam részrehajló és nőpárti, mégse legyen igazságtalan a férfiakkal.



Ahogy a szerző a könyv hátoldalszövegében is írja, a könyve nem árulás, és nem is támadás a férfivilág ellen. De célja, hogy leleplezze ennek a nagyon összetartó közösségnek sok olyan bevált csapdáját és trükkjét, amit a kötetben csak szerelmi mákonynak hív. A Céltábla Nő írója – aki meglepő őszinteséggel számol be saját, korábban elkövetett hibáiról is – tisztában van vele, hogy legújabb könyve megosztó lesz.

Főkép forrása:
Álomgyár kiadó

További cikkek