EUR: 385,90 Ft
USD: 354,52 Ft
CHF: 387,16 Ft
GBP: 436,63 Ft
RON: 78,41 Ft
RSD: 3,29 Ft

Mai névnap:

Céltáblára kerülő Nő

Kultúra
10perc.hu
2 éve
Kiemelt kép: Álomgyár kiadó

Az Álomgyár Kiadó kiadásában Céltábla Nő címmel jelenik meg november végén Ernyey Béla tizedik kötete.

Ernyey Béla 2017-ben adta ki legutolsó könyvét Zoknihossz címen, amiben az élet sok területéről, többek közt úriemberségről, stílusról és divatról írt, a műnek pedig hatalmas visszhangja volt. Ennek nyomán a szerző arra jött rá, hogy leginkább a férfi és a nő kapcsolatáról szóló részek ragadták meg az olvasókat, ezért határozott úgy, hogy külön kötetet szentel ennek a témának.

Nos, a színész-író tartotta a szavát, és rövidesen a könyvesboltokba kerül új könyve. A Céltábla Nő egyébként esszék sorozata, komoly gondolati összefüggéssel a férfi és a nő kapcsolatáról. Az örökifjú gentleman szerint ez az a téma, ami előbb-utóbb mindenkit megérint, ő pedig gazdag élettapasztalatát felhasználva úgy próbálja megkeresni a válaszokat, hogy bár bevallottam részrehajló és nőpárti, mégse legyen igazságtalan a férfiakkal.


 Leginkább a férfi és a nő kapcsolatáról szól Ernyey Béla új kötete    Fotó: Álomgyár kiadó 


Ahogy a szerző a könyv hátoldalszövegében is írja, a könyve nem árulás, és nem is támadás a férfivilág ellen. De célja, hogy leleplezze ennek a nagyon összetartó közösségnek sok olyan bevált csapdáját és trükkjét, amit a kötetben csak szerelmi mákonynak hív. A Céltábla Nő írója – aki meglepő őszinteséggel számol be saját, korábban elkövetett hibáiról is – tisztában van vele, hogy legújabb könyve megosztó lesz.