392.98 Ft

366.59 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Állítólag már jól van Navalnij

10perc.hu
2021. 05. 20.
Állítólag már jól van Navalnij

Az orosz börtönfelügyelet parancsnoka szerint a két és fél éves büntetését töltő ellenzéki politikus felhagyott az éhségsztrájkkal, és a súlya elérte a 82 kilogrammot.

Noha eddig Alekszej Navalnij orvosaitól vagy szimpatizánsaitól semmilyen hír nem érkezett, hogy milyen a jelenlegi egészségi állapota a börtönbüntetését töltő ellenzéki politikusnak, az orosz börtönfelügyelet nyilvánosságra hozta Navalnij állapotát. Alekszandr Kalasnyikov, az orosz börtönfelügyelet (FSZIN) parancsnoka bejelentette, helyreállt az elítélt orosz ellenzéki politikus egészsége az éhségsztrájk után.

A rosbalt.ru információi szerint jelenleg Navalnij éli a rabok megszokott életét, nem követett el mostanság semmilyen szabálysértést, így nem is részesült semmilyen büntetésben.

„Elmondhatom, hogy az egészségi állapota többé-kevésbé normálisan helyreállt, az éhségsztrájkkal, amelyet bejelentett, mostanra felhagyott. A súlya már 82 kilogramm, normálisan étkezik, és van lehetősége a családjával kommunikálni. Egyáltalán nem cél, hogy bármi módon megalázzák, megnehezítsék az életét, az általános feltételek között él” – állította Kalasnyikov.

Főkép forrása:
rosbalt.ru

További cikkek