Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Mészáros András döntő nélküli győzött a Sztárbox nehézsúlyú bajnokságában

10perc.hu
2024. 10. 22.
Mészáros András döntő nélküli győzött a Sztárbox nehézsúlyú bajnokságában

Mészáros András a Sztárbox nehézsúlyú bajnokává vált, miután Noszály Sándor visszalépett a versenytől, így elmaradt a tervezett döntő mérkőzés.

Mészáros András a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka lett, miután a döntőt elhalasztották Noszály Sándor egészségi állapota miatt, aki visszalépett a versenytől. Az RTL stábja úgy döntött, hogy a döntő mérkőzés elmarad, és Mészáros András megkapja a bajnoki címet. Kovács Kokó István, a műsor supervisora és szakkommentátora bejelentette, hogy „be kell látni, hogy a döntőre már nem lett volna szép egy friss ellenfelet behozni, ezért a szakmai stáb közösen hozta meg ezt a döntést - közölte a Telex.

Mészáros András elmondta, hogy „a sors kiszedte az ékkövet a koronámból, pontosabban az övemből. Ezt fel kell dolgozni, de ilyen a boksz, ilyen a sport, ettől függetlenül nagyon örülök a bajnoki övnek. A döntő hiánya nemcsak a versenyzők, hanem a nézők számára is meglepő volt, hiszen a sportágban a döntők elmaradása szokatlan. Noszály Sándor egészségi állapotáról korábban már több forrás is beszámolt,, ugyanis Noszály olyan videókat tett közzé közösségi felületein, amelyeken zavartnak tűnt, emiatt a Sztárbox szakkommentátora is aggódott miatta.

Főkép forrása:
András Mészáros (Facebook)

További cikkek