Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Szoros küzdelemben Molnár Áron megvédte bajnoki címét a Sztárboxban Szegedi Fecsó ellen

10perc.hu
2024. 10. 21.
Szoros küzdelemben Molnár Áron megvédte bajnoki címét a Sztárboxban Szegedi Fecsó ellen

A Sztárbox legújabb adásában Molnár Áron és Szegedi Fecsó csaptak össze egy izgalmas címvédő mérkőzésen, ahol nem csak a bajnoki öv sorsa, hanem egy komoly fogadás is eldőlt.

A vasárnapi Sztárbox adásában egy régóta várt összecsapásra került sor, ahol a középsúlyú bajnok Molnár Áron és a nehézsúlyú Szegedi Fecsó küzdöttek meg egymással. Szegedi Fecsó vállalta a súlycsoportváltást, hogy újra bizonyíthasson a ringben - közölte a 168.

A mérkőzésen nem csupán a bajnoki öv volt a tét, hanem egy egymillió forintos fogadás is, amelyet a győztes vihetett haza. Molnár Áron már előre bejelentette, hogy ha ő nyer, jótékony célra ajánlja fel a nyereményt.

Az első menetben mindkét versenyző óvatosan indított, Molnár próbálta felmérni az ellenfél erejét, ám a menetek előrehaladtával egyre inkább irányítása alá vette a mérkőzést. A harmadik menet végére Szegedi már fáradni kezdett, de a negyedik menetben egy meglepő fordulat következett be, amikor Fecsó egy erős ütést vitt be, és Molnár a földre került, amire rászámoltak.

Annak ellenére, hogy a negyedik menetben Szegedi Fecsó aktívabbnak tűnt, a meccs végül pontozással dőlt el. A bírók egyhangú döntése alapján Molnár Áron nyerte a szoros küzdelmet, így továbbra is ő birtokolja a bajnoki övet.


Főkép forrása:
Molnár Áron (Facebook)

További cikkek