Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Mészáros András technikai KO-val nyert a Sztárbox legutóbbi adásában

10perc.hu
2024. 10. 14.
Mészáros András technikai KO-val nyert a Sztárbox legutóbbi adásában

A Sztárbox legutóbbi adásában mind a négy mérkőzés technikai KO-val zárult. Sárközi, Törőcsik, Czutor és Mészáros győzelmet arattak.

A legújabb Sztárbox adásában a nézők izgalmas küzdelmeket láthattak, ám a pontozóbírákra nem volt szükség, mivel mind a négy mérkőzés technikai KO-val zárult - írja az Index. Az est fő eseményei közé tartozott Horváth Tamás és Sárközi Ákos összecsapása, amely a szuperdöntőbe jutásért folyt. Horváth a második menetben feladta a küzdelmet, miután “a tarkóra mért ütés következtében elment a látása”, így Sárközi technikai KO-val nyert és bejutott a szuperdöntőbe.

A férfi középsúlyban Szecsei Valter és Törőcsik Dani mérkőzése is izgalmas volt, hiszen a nézők 74 százaléka Törőcsik győzelmét jósolta. Szecsei a harmadik menet végén feladta a küzdelmet, így Törőcsik is a szuperdöntőbe jutott.

A nagy visszatérők csatájában Czutor Zoltán és Németh Kristóf küzdöttek, de Czutor dominálta a mérkőzést, Németh a második menetben feladta a küzdelmet, így Czutor győzött.

A főmérkőzés Mészáros András és Lmen Prala között zajlott, amely mindössze egy percig tartott. Mészáros erős ütésekkel győzte le Pralát, aki feladta a küzdelmet.

Főkép forrása:
Sztárbox Facebook

További cikkek