Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

1 millió forintot nyert az Ázsia Expressz egyik párosa

10perc.hu
2024. 10. 08.
1 millió forintot nyert az Ázsia Expressz egyik párosa

Az Ázsia Expressz döntőjének közeledtével a Béres Anett és Sáfrány Emese páros egymillió forintot nyert a joker-játék során, amely már biztosítja számukra a pénzösszeget, függetlenül attól, hogy végül megnyerik-e a versenyt.

A népszerű tévéműsor, az Ázsia Expressz döntőjének hete megkezdődött, és a versenyben négy páros maradt. Közülük három duónak lehetősége volt részt venni a hétfői adás joker-játékában, amelynek tétje egymillió forint volt - közölte a 24.hu.

Az első feladatot követően L.L. Junior és Dárdai Blanka teljesítettek a legjobban, őket követte Szuperák Barbara és Jolly, végül pedig Béres Anett és Sáfrány Emese érkeztek harmadik helyen. A leggyengébben szereplő Krausz Gábor és Mikes Anna sajnos lecsúsztak a lehetőségről, így nem tudtak részt venni a játékban.

A joker-játék lényege, hogy a párosok egyik tagjának a falon kellett maradnia, míg a másiknak tárgyakat kellett keresnie. Minél több tárgyat találtak, annál több kapaszkodótól foszthatták meg a többi játékost, akik szintén próbálták megőrizni a falon való egyensúlyukat. A verseny során Béres Anett és Sáfrány Emese teljesített a legjobban, így megnyerték az egymillió forintot jelképező aranysárkányt. Ez az összeg már biztosan az övék, függetlenül attól, hogy végül ők nyerik-e meg az idei évadot. Ahogy Ördög Nóra is emlékeztetett, a műsorban még további joker-játékok várnak a versenyzőkre.

A játék itt nézhető vissza.


Főkép forrása:
Ázsia Expressz (Facebook)

További cikkek