Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Noszály Sándor meglepetés győzelme a Sztárboxban

10perc.hu
2024. 10. 07.
Noszály Sándor meglepetés győzelme a Sztárboxban

A Sztárbox legutóbbi adásában Sánta László és Pachert Balázs izgalmas mérkőzésen küzdöttek, míg Herceg Dávid technikai KO-val győzött Király Viktor ellen.

A Sztárbox legfrissebb epizódjában újabb emlékezetes mérkőzések zajlottak, ahol a középszerű show formátuma mellett izgalmas pillanatok is születtek - közölte a Telex. Az este első mérkőzésében Sánta László színész és Pachert Balázs, a cipőboltos influenszer feszültek egymásnak. A mérkőzés kezdetben unalmasnak tűnt, hiszen Sánta a bemutatkozó videójában azt állította, hogy "rendkívül érzékeny férfi", míg Pachert azt mondta, senki nem hisz benne, még a barátai sem. Ennek ellenére a könnyűsúly negyeddöntője izgalmas küzdelmet hozott, és végül Sánta László nyert a pontozás alapján.

A következő összecsapásban Herceg Dávid és Király Viktor csaptak össze a középsúly utolsó negyeddöntőjében. Király, aki "a szakadék széléről" a boksz segítségével próbált visszatérni, komoly súlyfelesleget leadott a felkészülés során. A mérkőzés során Herceg sokkal magabiztosabb volt, Király arca a második menet végére már "ömlött a vér", és végül technikai KO-val Herceg győzött.

A műsor nemcsak a mérkőzésekről szólt, hanem a promóciókról is, beleértve a Kovács „Kokó” Istvánról szóló dokumentumfilm és a Nyerő Páros promócióját. Továbbá, a jövő héten Czutor Zoltán és Németh Kristóf barátságos mérkőzést vív, míg Miller Dávid, aki a férfi könnyűsúly esélyese volt, súlyos sérülés miatt nem tud részt venni a versenyben.

Az est végén a férfi nehézsúly első elődöntőjében Noszály Sándor és Pulai Imre találkoztak. Noszály, aki váratlanul dominált, meglepő gyorsasággal győzött, miután egy sorozatütéssel kiütötte Pulait. "Mindent eldöntött" a gyors kezdés, és a teniszező nyilatkozata is sugallta, hogy "úgy tűnt, Pulai túlságosan magabiztos volt."


Főkép forrása:
Blikk Rúzs Facebook

További cikkek