Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Hosszú Katinka is csatlakozik a Dancing with the Stars ötödik évadához

10perc.hu
2024. 09. 17.
Hosszú Katinka is csatlakozik a Dancing with the Stars ötödik évadához

Október 26-án startol a Dancing with the Stars ötödik évada, ahol a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is versenybe száll a trófeáért.

A TV2 bejelentette, hogy október 26-án kezdetét veszi a Dancing with the Stars ötödik évada, és az egyik fő attrakció Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, aki szintén ringbe lép a trófeáért. Az ikonikus táncos vetélkedő műsorvezetői Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek - közölte a Telex.

A Dancing with the Stars formátuma ismert embereket párosít profi táncosokkal, és az új szériában Hosszú Katinka mellett több más híresség is megméretteti magát. A versenyzők között található Törőcsik Franciska, Mihályfi Luca, Kucsera Gábor, Szabó Zsófi, WhisperTon, PSG Ogli, Kamarás Norbert és Tóth Gabi is, aki Papp Máté Bence profi táncművésszel lép majd színpadra. Egyelőre titok, ki lesz a tizedik híresség, ő és partnere meglepetésként csatlakoznak majd a versenyhez.

Az előző széria győztese Krausz Gábor szakács és táncpartnere, Mikes Anna volt, ami tovább növeli az izgalmakat az új évad előtt.


Főkép forrása:
Hosszú Katinka (Facebook)

További cikkek