Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Rácz Jenő nevetve kommentálta a szabálytalan Sztárbox-meccset

10perc.hu
2024. 09. 16.
Rácz Jenő nevetve kommentálta a szabálytalan Sztárbox-meccset

Rácz Jenő szerint szinte lehetetlen volt pontozni Varga Viktor és Dóra Béla Sztárbox-meccsét a sok szabálytalanság miatt.

A legutóbbi Sztárbox adásban Varga Viktor és Dóra Béla csapott össze, de a mérkőzés inkább a szabálytalanságokról maradt emlékezetes - írta a 24.hu. A küzdelem során többször is szabálytalan mozdulatokat hajtottak végre, így a bíró kénytelen volt gyakran megállítani a meccset. A felek rendszeresen egymásba kapaszkodtak, mígnem a végén Varga Viktor egy keményebb ütéssel eldöntötte a küzdelmet. Bár először döntetlent hirdettek, a pontozók végül Vargát hozták ki győztesként.

Az eseményt Rácz Jenő, a tavalyi Sztárbox-sorozat középsúlyú ezüstérmese, otthon nézte, és élményeit meg is osztotta követőivel az Instagram-történetében. Feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával együtt nézték a meccset, és Jenő nevetve tette fel a kérdést követőinek:
"Milyen ez a meccs, gyerekek?" ,,Ütnek, rúgnak mindent, amit látnak." – írta a videóhoz, utalva a zavaros küzdelemre.

Rácz szerint a mérkőzést szinte lehetetlen volt szabályosan értékelni. "Ember legyen a talpán, aki ezt a meccset képes pontozni" – jegyezte meg tréfásan egy másik posztjában.

Főkép forrása:
Chef Jeno Racz Facebook

További cikkek