Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Nyári álommunka: hűsölj medencékben és keress 100ezer dollárt

10perc.hu
2024. 06. 11.
Nyári álommunka: hűsölj medencékben és keress 100ezer dollárt

Az úszás szerelmeseinek most egy igazán különleges lehetőségük adódik, hogy álmaik munkáját végezzék.

A Swimply, egy olyan weboldal, ami lehetővé teszi az embereknek, hogy privát medencéket, pezsgőfürdőket és más helyeket béreljenek, azonban most egy képviselőt keres, aki bejárja az országot, hogy tesztelje és értékelje a medencéket, amit elég jól meg is fizetnek.

A cég valakit keres, aki felülvizsgálja a medencéket az összes 50 államban, július és szeptember között. Cserébe a Swimply egy 100 000 dollár értékű juttatási csomagot kínál ennek az egyénnek. 

A csomag tartalmaz egy 50 000 dolláros alapfizetést, hogy fedezze a munkát, az utazási költségeket, az úszási díjakat és az utazás közbeni nassolnivalókat, valamint egy akár 50 000 dolláros teljesítménybónuszt is, amely a tartalom létrehozásától és a látogatott medencék számától függ.

Derek Callow, a Swimply vezérigazgatója azt mondta a Travel + Leisure-nek, hogy „Ez több, mint egy álommunka; ez egy egész nyáron át tartó medenceparti. Ha rajongsz a medencékért, akkor téged keresünk, hogy segíts a Swimply hírnevének terjesztésében. Ugorj be – a víz nagyszerű!"

"Mi álommunkának hívjuk" - tette hozzá a cég. "A legfontosabb, hogy élvezzük a Swimply által kínált legjobbat, és megosszuk a szórakozást és a kalandot a közösséggel."

A feladatok közé tartozik a teljes élmény dokumentálása a közösségi médiában (beleértve az Instagramot, TikTokot és YouTube-ot), szakértői útmutatók és „Best of” listák összeállítása a weboldalon, pop-up medencepartik szervezése, a Swimply általános képviselete útközben.

A leendő jelentkezők a közelükben lévő Swimply-medencét foglalhatnak le, és el kell készíteniük egy videós önéletrajzot. A pályázóknak ezután meg kell osztaniuk videóikat a közösségi médiában (a TikTokon vagy a Reels-en), és meg kell jelölniük a @swimply-t a #SwimplyDreamJob hashtaggel. A cég ezután kiválasztja a legjobb jelentkezőket az interjúkra. 

A pályázatokat június 15-ig lehet benyújtani. További információ a swimply.com/dreamjob oldalán.


Főkép forrása:
Swimply Facebook oldal
Címkék:
#Állás

Hirdetés

További cikkek