387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Hailey és Justin Bieber már tudják a baba nevét is

10perc.hu
2024. 05. 10.
Hailey és Justin Bieber már tudják a baba nevét is

Egy forrás megerősítette, hogy a pár már a baba nevét is tudja, habár a várandósság tényét még csak most osztották meg a nagy közönséggel.

Hailey Bieber és Justin Bieber izgatottan várják első közös gyermeküket. A sztárpár 2024 május 9-én csütörtökön jelentette be a hírt Instagram-oldalukon. A terhesség már a hatodik hónapban jár, a baba várhatóan a nyár végén fog megszületni - írja a People.

A bejelentés a rajongók óriási örömére szolgált, akik már régóta várták a baba érkezését. Hailey és Justin 2018-ban házasodtak össze, és azóta elválaszthatatlanok

A fotókon Hailey egy gyönyörű, fehér csipkés ruhát visel, amely kiemeli gömbölyödő pocakját. Justin gyengéden átöleli a feleségét, és láthatóan boldog az apajelölt szerepében. 


A People értesülései szerint a pár már a baba nevét is tudja. A meg nem nevezett forrás elmondta: "Mindenki izgatottan várja a babát. Remek szülők lesznek, és Justinnak ez lesz a következő fontos projektje. Nagyon izgatott, hogy felnevelheti a babáját. Tudják már a nevet is, amely szerintük tökéletes lesz."

A sztárpár rajongói izgatottan várják a baba érkezését, és rengeteg gratuláló üzenetet küldtek nekik a közösségi médiában. 

Főkép forrása:
Hailey Bieber Facebook poszt

További cikkek