392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Kiderült ki lesz a harmadik X-Faktor mentor

10perc.hu
2024. 04. 15.
Kiderült ki lesz a harmadik X-Faktor mentor

Az RTL bejelentette ki kerül a zsűripultba Gáspár Laci és Majka mellé.

Az RTL bejelentette, hogy Valkusz Milán, a ValMar zenekar énekese lesz az X-Faktor tizenkettedik évadának harmadik mentora Gáspár Laci és Majka mellett.

Valkusz Milán nemcsak tehetséges énekes, de dalszerző és producer is, aki az elmúlt években rengeteg tapasztalatot gyűjtött a zeneiparban. Úgy gondolja, hogy ez a friss perspektíva óriási előnyt jelent majd számára mentor szerepkörben, hiszen pontosan tudja, mire van szüksége a versenyzőknek ahhoz, hogy sikeresek legyenek.

A mentor célja, hogy olyan versenyzőket keressen, akikben megvan a tehetség, az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Hisz abban, hogy a zeneiparban a sikerhez nem elég csupán tehetségesnek lenni, szükség van kemény munkára, kitartásra és egyedi stílusra is.

Valkusz Milán már alig várja, hogy elkezdhesse mentorálni a tehetséges versenyzőket, és segíteni nekik, hogy elérjék álmaikat. Biztos benne, hogy sok izgalmas produkciót láthatnak majd a nézők az X-Faktor következő évadában.

"Egy komplett csomagot keresek majd a versenyzőkben, amelyben benne van a tehetség mellett az alázat, az egyediség, a kiállás, a magabiztosság és az új ötletek. Egy olyan új, érdekes dolgot, amit nem köp ki a szakma, mert azt gondolom, tudom, mit szeret a közönség, illetve mit nem."


Főkép forrása:
ValMar Facebook oldala

További cikkek