392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Meghan hercegné és Harry herceg két új Netflix-sorozaton dolgoznak

10perc.hu
2024. 04. 12.
Meghan hercegné és Harry herceg két új Netflix-sorozaton dolgoznak

Meghan hercegné és Harry herceg folytatják együttműködésüket a Netflix-szel.

A streaming óriás csütörtökön megerősítette a CNN-nek, hogy a páros Archewell Productions cége két új tévésorozatot készít a Netflix számára, mintegy több éves együttműködési megállapodásuk részeként, amit 2020-ban kötöttek.

Az első sorozatot Meghan válogatja össze, és a Netflix szerint "a főzés, kertészkedés, szórakozás és barátság örömeit ünnepli majd". Ez az utóbbi időben közzétett másik üzleti vállalkozásának bejelentése után érkezik, ami egy látszólagos életmódmárka, az American Riviera Orchard néven.

A második új sorozat, a Netflix szerint "főleg Wellington, Florida-ban, az Amerikai Nyílt Polo-bajnokságon készül majd, és a nézőknek páratlan bepillantást nyújt majd a profi polo világába".

Mindkét műsor a gyártás korai szakaszában van, címeiket és megjelenési dátumukat később fogják nyilvánosságra hozni.

A Netflix már korábban is együttműködött a párossal három másik tévésorozaton, köztük a "Harry és Meghan" című sorozaton, amely felfedte a kapcsolatukat a királyi családdal és az Amerikába költözésüket a királyi feladatokból való lemondásuk után. A cég továbbá "Éljen az Élet" című interjúsorozatot is gyártott a párral, valamint a "Bátorság Szíve" című dokumentumfilmet, ami egy eseményről és szervezetről szól, aminek alapító pártfogója Harry herceg.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek