392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Megérkezett a Joker 2 hivatalos előzetese

10perc.hu
2024. 04. 11.
Megérkezett a Joker 2 hivatalos előzetese

Már azt is közölték, mikor kerül a mozikba. 


A Warner Bros. stúdió a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen mutatta be a Joker 2 előzetesét. A 2019-es Joker kritikai és kasszasiker folytatása ismét Todd Phillips rendező munkáját dicséri, a forgatókönyvet pedig Phillips és Scott Silver jegyzi - írja a port.hu.

A film középpontjában Joker és Harley Quinn őrült szerelme áll. A pletykák szerint a filmben rengeteg tánc és zene is lesz, ami egy bizarr musical hangulatát kölcsönzi a filmnek.

A Joker 2 további sztárjai Catherine Keener, Brendan Gleeson, Jacob Lofland, Harry Lawtey és Zazie Beetz.

Todd Phillips rendező a CinemaConon elmondta: "Amikor az első filmet forgattuk, Joaquin és én mindig arról beszéltünk, hogy csinálnunk kéne egy folytatást, mert nagyon jól éreztük magunkat. De sosem gondoltuk komolyan. Aztán amikor a Joker hatalmas siker lett, a világjárvány idején megint beszélgettünk róla, és úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk. És megint nagyon jól éreztük magunkat."

A rendező a film zenei vonatkozására is kitért: "Azért választottuk Lady Gagát Harley Quinn szerepére, mert ő egy varázslatos személyiség. Producer voltam az Egy csillag születikben, és már ott úgy éreztem, hogy varázslatos. Sosem beszéltem a filmről úgy, mint musicalről, de a Joker 2 egy olyan alkotás lesz, ahol a zene lényeges elem."

Főkép forrása:
Joker Movie Facebook oldal

További cikkek