Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Vége a rapháborúnak! Kibékült Majka és Dopeman!

10perc.hu
2023. 07. 24.
Vége a rapháborúnak! Kibékült Majka és Dopeman!

Történetünk hősei ma már egy edzőterembe járnak, rendszeresen szóba elegyednek egymással és nyoma sincs az egykori gyűlölködésnek.

Közel 20 év után kimondhatjuk, hogy elásta a csatabárdot Majka és Dopeman – tudta meg a Blikk. A két rapper kapcsolata már már legendásnak nevezhető a hazai szórakoztatóiparban. Miután a ValóVilág első szériájában lubickoló Majka ugyanis kiszabadult a luxusbörtönből, Dopeman volt az, aki lehetőséget adott neki a zenei életben.

Jöttek is a dalok, a klipek, a koncertek Majoros Péter pedig megdöbbentően rövid idő alatt elérte, hogy ne egy reality szereplőként éljen az emberek fejében. Ez azonban újabb lehetőségeket szült, ami ahhoz vezetett, hogy kevesebbszer tudott volna fellépni Pityinger László, azaz Dopeman mellett.

Az elsőre talán semmiségnek tűnő konfliktushelyzet végül odáig vezetett, hogy a két fenegyerek összekapott és végleg különváltak az útjaik. Az igazi háború azonban csak ezután kezdődött! Üzengetés a médián keresztül, ökölharc a sztárbox kamerái előtt és verekedés egy budapesti szórakozóhelyen. Volt itt minden, ami kell egy igazi "rapbalhéhoz", mára azonban úgy tűnik, hogy lecsillapodtak a kedélyek.


Történetünk hősei ugyanis ma már egy edzőterembe járnak, rendszeresen szóba elegyednek egymással és nyoma sincs az egykori gyűlölködésnek - pár tüske kivételével, ami néha még így is felfedezhető a sorok között.

"Együtt edzünk! 'Szia Laci, Szia Peti', váltunk két szót, aztán ennyi. Inkább nem vagyunk sehogy. Azt az idő rendbe tette szerintem köztünk. De nem hiszem, hogy valaha együtt fogunk vacsorázni, összejárni. Én nem otthagytam őt, hanem szétmentünk" - emlékezett vissza Majka a napokban Osváth Zsolt ZSHOWtime című műsorában.

"A balhéink óta én találkoztam már többször a Majkával. Egy helyre járunk edzeni, beszélgettünk is már. Nincs már akkora egóm, mint régen, nekem ez már nem szempont. Majkában is ugyanazt látom, mint régen, azt, amit érdemes benne látni. Egyszerűen nem érdemes azzal töltenem az időmet, hogy azt lássam benne, akire haragudtam. Azért mi csináltunk együtt egy komoly lemezt, szerintem zeneileg az egyik legjobb lemez volt az övé, amit csináltam, legalábbis én nagyon szerettem. A legjobbat kívánom neki az életben" - közölte Dopeman.

Főkép forrása:
MTI/Vasvári Tamás és Balogh Zoltán

További cikkek