391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Sütő Enikő papíron nyugdíjas lesz, de a valóságban még mindig a férfiak álma

10perc.hu
2023. 07. 23.

A Fabulon egykori reklámarca nem titkolja, hiába volt ünnepelt modell, nem találta a helyét a világban.

Július 27-én lesz 65 éves Sütő Enikő, aki a Blikknek elmondta, ugyan papíron nyugdíjas lesz, ő nem érzi annak magát, mást lát a tükörben.

„Nem gondolom, hogy ez az évszám bármilyen változást hozna. Nem foglalkozom olyannal, amire nincs ráhatásom. Arra van ráhatásom, hogy miként érzem magam a bőrömben, ez nem korfüggő. Élvezem ezt a részét az életemnek. Legalább harminc éve keresem az élet értelmét, és sok munkám van az elmúlt évtizedekben” – tette hozzá.


Már a negyvenes éveiben járt, amikor rájött, mi is a küldetése    Fotó: Instagram


A Fabulon egykori reklámarca arról is mesélt, hiába volt ünnepelt modell, nem találta a helyét a világban. „Nagyon hamar jött a siker, én lettem az év manökenje, annak ellenére, hogy nem is akartam ezt az egészet. Igazán sosem azonosultam a modellkedéssel, megmaradtam diáklánynak, de tagadhatatlan, hogy hozzátett az életemhez” – jelentette ki Sütő Enikő.

Már a negyvenes éveiben járt, amikor rájött, mi is a küldetése. Nagyon mélyen volt lelkileg, akkor vált el, és a gyerekvállalás sem jött össze. „Ekkor váltottam életmódot, ami akkor még igazi úri huncutság volt, korszerű dolog. Ma már közhely. Akkor jöttem rá, hogy a modellkedéssel átadhatok egy mintát: én lettem az egészség nagykövete” – árulta el a modell.

Főkép forrása:
Instagram

További cikkek