Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Itt az új Piedone! Megvan Bud Spencer utóda

10perc.hu
2023. 07. 14.
Itt az új Piedone! Megvan Bud Spencer utóda

A sorozatot Az ifjú pápa írója, Peppe Fiore írja, és érdekesség, hogy játszani fog benne Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is.

A Piedone-sorozat miatt lett igazán népszerű lett a kemény öklű nápolyi nyomozót alakító Bud Spencer. A széria több egészestés részt is megélt, melyekben a címszereplő Egyiptomot és Hongkongot is megjárta.

Most a jogtulajdonos úgy döntött, hogy feltámasztja a karaktert, azonban nagyjátékfilmek helyett tévésorozat formájában küldi rá Piedonét az alvilágra. Ennek tudatában a legfontosabb kérdés természetesen az, vajon ki veszi át stafétát az elhunyt sztártól, és már erre is tudni lehet a választ: a főszereplő Rizzo egyik tanítványa lesz, Vincenzo Palmieri felügyelő, akit Salvatore Esposito alakít - írta a Blikk.

Azt azért fontos megjegyezni, hogy Salvatore Esposito nem ugyanazt a karaktert, azaz nem Rizzo felügyelőt fogja alakítani az új Piedone-sorozatban, mint akit Bud Spencer is játszott, a cím azonban marad ugyanaz, hiszen a Piedone egyébként is csak egy becenév volt, amit ezúttal Esposito figurája örököl meg.


Főkép forrása:
Twitter

További cikkek