Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Gálvölgyi János alaposan beszólt Győrfi Pálnak

10perc.hu
2023. 06. 06.
Gálvölgyi János alaposan beszólt Győrfi Pálnak

A mentők szóvivője azóta sem kért bocsánatot a színésztől és családjától.

Tegnap, június 5-én került adásba Gálvölgyi János interjúja, amiben az RTL-nek nyilatkozott. Gálvölgyi elmesélte, hogy a rosszulléte előtt 2 nappal már gyengeségre panaszkodott, azonban akkor még azt hitte, hogy frontérzékenység miatt érzi magát fáradtabbnak. A rosszulléte után sok mindenre nem emlékszik egészen addig a pontig, amíg fel nem ébresztették a kórházban - írta az Egészségkalauz.

Elmondta, hogy bakteriális szív-és tüdőelégtelensége volt, ami egy fertőzés, ezért a légzése és a tüdeje is összeomlott. A család elmondása szerint volt, amikor egy hajszálon múlt az élete. A kórházba kerülését követően másnap a Rádió1-ben beszélgettek Győrfi Pállal, aki elmondta, hogy sajnálják, ami történt, és hozzátette, hogy a mentés közben nem számít, ki a híres ember, és ki nem, az alapján döntenek, hogy melyik ember van rosszabb állapotban.

Később, az ATV-ben azt is megemlítette - Rónai Egon azon felvetésére, hogy bocsánatot kértek-e már -, hogy akkor kér valaki bocsánatot, ha már tudja, hogy hibás valamiben, azonban a szóvivő szerint "ennek a hibának a súlya még mindig nem fekete-fehér". A családot a színész lányainak elmondása alapján nem kereste meg senki, sem írásban, sem telefonon.


A mentők szóvivője azóta sem kért bocsánatot a színésztől és családjától      Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt


Gálvölgyi elárulta, egy háromágyas szobában volt egy angol nővel és egy kislánnyal, a színész elmondása szerint nem részesült különleges bánásmódban. Gálvölgyi a mentők szóvivőjének nyilatkozataira ezt mondta a kórházi tartózkodásáról:

„Üzenem annak az embernek, akinek a nevét sem mondanám ki, hogy nincs protekcióm. És üzenem mindenkinek, hogy a betegségben, meg a temetőben sincs protekció. Mindenkivel úgy bántak, hogy számomra csodálatos volt, és nem tudok elég hálás lenni azért, ahogy velem, velünk bántak. A legnagyobb tisztelettel és köszönettel vagyok irántuk” – tette hozzá a színész.

Főkép forrása:
RTL

Hirdetés

További cikkek