Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Csak a csodában bízol? Akkor rajtad csak David Copperfield segíthet…

10perc.hu
2022. 12. 17.
Csak a csodában bízol? Akkor rajtad csak David Copperfield segíthet…

Immár magyarul is megjelent a világhírű mágus könyve, amely elrepíthet a csodák világába.

Ebben a nehéz gazdasági helyzetben az emberek egyre kevesebb helyre mehetnek el kikapcsolódni, mert meg kell minden forint kiadását gondolni. Kell tehát egy olyan szórakozási formát találni, ami az otthonunkban is némi pluszt csempész be a mindennapjainkba.

Ilyen például a könyv, ami akár a csodák világába is elvihet. A magyarul is megjelent A varázslat könyve ilyen, hisz szerzője nem más, mint a világhírű mágus, David Copperfield, születési nevén David Seth Kotkin. A Forbes magazin szerint a világ kereskedelmi szempontból valaha volt legsikeresebb bűvésze ő, aki harmincéves pályafutása alatt 38 Emmy-jelölést kapott, amiből 21-et el is nyert.

11 Guinness-rekordot tart, csillaga van a Hollywoodi hírességek sugárútján és az amerikai Kongresszusi Könyvtár Élő Legenda-elismerését is megkapta. Tizenkét évesen az Amerikai Bűvészek Társaságának legfiatalabb tagja volt, 16 évesen a New York-i Egyetemen tanított bűvészetkurzust.


A kötet érdekes lehet minden korosztály számára    Fotó: Hórusz


A nemrég megjelent kötet előszavát Ungár Anikó írta, aki saját bevallása szerint maximálisan azonosulni tud azzal a szakmai-és életfilozófiával, amit David Copperfield képvisel. Úgy véli, érdekes olvasmány lehet mindenki számára: a szülőknek, akik a világhírű illuzionista ámulatba ejtő mutatványain nőttek fel és a gyermekeiknek is, akik már egy olyan felgyorsult világba érkeztek, ahol a modern technika vívmányai már-már csodaszámba mennek.

„Egy rendkívül alázatos és hiteles embert ismerhetünk meg közelebbről a könyv fejezetei által, aki ebben a kiábrándultsággal teli világban is képes volt mindvégig elvarázsolni az embereket, és elhitetni velük, hogy csodák igenis léteznek. Mert nagy szükségünk van arra, hogy higgyünk a csodákban. Még ha csak egy-két órára is” – állította Ungár Anikó a műfaj koronázatlan királyáról.

Főkép forrása:
Hórusz

További cikkek