Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A rezsiválság a 100 Tagú Cigányzenekart is legyőzte

10perc.hu
2022. 10. 19.
A rezsiválság a 100 Tagú Cigányzenekart is legyőzte

A világhírű zenekar a szervezőkkel együtt úgy döntött, hogy az emelkedő energiaárak miatt a 2023. január 15-re tervezett ünnepi koncertjüket április 23-ra, a fűtési szezonon túlra halasztják a Papp László Budapest Sportarénában.

Nemcsak a családok életét, de a kulturális rendezvényeket is egyre jobban nyomorgatja a rezsiválság. Három évvel 35. jubileumi koncertjük után 2023. január 15-én ismét több ezer ember előtt szerettek volna zenélni a 100 Tagú Cigányzenekar muzsikusai a Papp László Budapest Sportarénában.

Az emelkedő energiaárak miatt azonban úgy döntöttek, hogy az eseményt a Papp László Aréna színházi, befordított konfigurációjában, egy fűtési szezonon kívüli időpontban rendezik meg A világhírű zenekar a szervezőkkel egyeztetve kijelölte az új időpontot: 2023. április 23-ra halasztják az előadást.

Az eddig megváltott jegyek természetesen az új időpontban lesznek felhasználhatóak. A különleges koncerten Lendvai Csócsi József fő prímás fogja majd össze a zenekart. A nagyszabású fellépés vendégfellépője Kökény Attila és zenekara lesz.

Főkép forrása:
Facebook

További cikkek