Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Clooney és a második esély

10perc.hu
2022. 10. 17.
Clooney és a második esély

Ebben a hónapban sem lesz hiány a filmvásznon a romantikából, a nevetésből és a rettegésből.

1. Beugró a Paradicsomba

Ismét visszatér a vászonra az Oscar-díjas George Clooney és Julia Roberts, akik elválásukat követően szerelmes lányukat akarják megmenteni egy olyan hiba elkövetésétől, amit ők is megtettek annak idején. Ebben a szórakoztató romantikus vígjátékban minden benne van, ami a második esélyek izgalmairól szól.



2. A Halloween véget ér

Az Universal egy igazán szuper halloweeni filmet dob a horror szerelmesei elé. A horrorsorozat 45 év után elérkezik rémisztő befejezéséhez, ahol az ikonikus Jamie Lee Curtis utoljára tér vissza Laurie Strode szerepébe egy utolsó összecsapásra Michale Myersszel. Csak az egyikük fogja túlélni.



3. A szomorúság háromszöge

A bemutatott svéd film történetének közzéppontjában gazdag turisták állnak, akik egy óriási luxushajón nyaralnak. A fejlemények akkor vesznek hirtelen fordulatot, amikor a hajó elsüllyed. A túlélőknek egy szigeten kell legyőzni az előttük álló akadályokat. A filmvígjáték zseniálisan kifigurázza a gazdagok és szépek viselkedését.



4. Egy szép reggelen

A film egy egyedülálló párizsi nő kalandos életét mutatja be, aki kislányának nevelése és az édesapja ápolása teszi ki mindennapjait. Az élete fenekestül felfordul, amikor találkozik egy régi barátjával. A vonzalom kettőjük között tagadhatatlan, és habár a férfi nős, viharos szerelmi viszony veszi kezdetét.



Főkép forrása:
CinemaCity

További cikkek