Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

A Halott Pénz és a Russkaja is SZIN-re lép Majka, valamint Jason Derulo mellett!

10perc.hu
2022. 07. 31.
A Halott Pénz és a Russkaja is SZIN-re lép Majka, valamint Jason Derulo mellett!

Igazi zsebbarát nyárbúcsúztatót ígérnek a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői augusztus 24-e és 27-e között rendezendő fesztiváljukon, ahol a hazai zenei élet krémje mellett külföldi világsztárok is SZINpadra lépnek majd.

Első nekifutásra harminc névvel jelentkezett az itthoni fesztiválszezon nyárbúcsúztató bulisorozata, a Szegedi Ifjúsági Napok, amelynek mára két nemzetközi sztárral és harminc hazai kedvenccel bővült az idei zenei felhozatala. A SZIN augusztus 24-27 között zárja az idei fesztivál nyarat.

A nemzetközi sztárokat tekintve augusztus 24-én, szerdán Rag’n’Bone Man és a Russkaja indít, csütörtökön jön majd Tom Grennan, pénteken Alle Farben és a most bejelentett A7S lép színpadra, szombatra pedig érkezik Jason Derulo.



Breaking Me című számával végig szántotta az európai toplistákat Alexander Michael Tidebrink Stomberg, aki A7S néven vált világszerte ismertté. Az Ausztriában élő Russkaja zenekar továbbra is a békét képviseli és fergeteges ska-punk bulit ígér a banda, amelyen mindenki úgy érezheti majd magát, “mintha egy vodkával töltött szputnyikhoz kötözték volna”.

A hazai zenekarok és előadók közt ott van a Halott Pénz, a Magna Cum Laude, Tóth Andi, Ganxsta Zolee és a Kartel, Majka, a Bagossy Brothers Company, a Wellhello vagy éppenséggel a Follow The Flow.

Főkép forrása:
Instagram/Halott Pénz

További cikkek