Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Reflektor fényében a Temples!

10perc.hu
2022. 04. 08.
Reflektor fényében a Temples!

Idén július 14. és 16. között rendezik meg először Budapest új zenei fesztiválját, melyet egy volt kamionmosóban rendeznek majd.

Újabb zenei fesztiválnak ad otthont a magyar főváros. A welovebudapest.com megtudta, hogy a július 14. és 16. között rendezendő Reflektor fesztiválnak egy volt kamionmosó ad otthont Fehérdűlőn, az Örs vezér tértől egy lépésre.

A fellépők névsora már ismert, fellép többek között a Temples, a Son Lux, a Squid, a Seafret, a Weval és a Porridge Radio is. A 2010-es évek brit neopszichedéliájának legsikeresebb formációja, a Temples, először koncertezik Magyarországon.



A grandiózus koncertjeiről ismert amerikai Son Lux pedig a csütörtöki nap headlinere lesz. Brightonból érkezik hazánkba (ugyancsak első alkalommal) a posztpunk szcéna legújabb csillaga, a Squid, valamint az indie rock szintér és a nemzetközi zenei szakújságírók friss kedvence, a Porridge Radio.

A magyar fellépőket a Jazzbois képviseli, de színpadra lép még az iamyank, Superflake és O’SULLIVAN. Zenekarral érkezik a Perrin, az elektronikus R&B-ben utazó The Anahit és természetesen a Hangmás-utód Black Bartók is.

Főkép forrása:
Facebook/Temples

További cikkek