391.64 Ft

365.34 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Kultúra

Csak egy koncert könyv nélkül? Na, még mit nem…

10perc.hu
2021. 11. 25.
Csak egy koncert könyv nélkül? Na, még mit nem…

Jövőre válik nagykorúvá Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Halott Pénz, amely idén november 30-án egy kötettel, míg jövőre április 9-én egy hatalmas bulival ünnepli meg a 18. születésnapját.

Ahogy mondják, volt valami a levegőben, amikor Marsalkó Dávid 2004-ben elhatározta, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését. Mivel közeledik a csapat 18. születésnapja, a nagykorúságot igencsak emlékezetessé akarja tenni a zenekar.

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel. A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat tizennyolc évét.



Jövőre, 2022. április 9-én pedig nagyszabású koncerttel ünneplik meg a születésnapjukat a Papp László Budapest Sportarénában. Az előzetes tervek szerint a többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertjére, amelyen mások mellett az Amikor feladnád, a Szívedből minden kell, az Élnünk kellett volna és a Darabokra törted a szívem című dal is elhangzik.

Főkép forrása:
Facebook/Halott Pénz

További cikkek