Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Harryt visszavárják a britek, csak váljon el Meghantól

10perc.hu
2023. 07. 29.
Harryt visszavárják a britek, csak váljon el Meghantól

Sussex hercegnőjének egykori barátnője szerint a szakítás minden szempontból a herceg javára válna.

Az elmúlt hetekben többször is felröppent a pletyka, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága válságban van. Már a nyarat is külön töltik, és ha valóban válásra kerülne a sor köztük, a britek nem titkolják, tárt karokkal várnák vissza hercegüket. Sussex hercegnőjének egykori barátnője szerint a szakítás Harry javára válna – számolt be minderről az Express.

Lizzie Cundy – aki 2013-ban ismerte meg Meghant – szerint ugyanis Harry népszerűsége nagyot ugrana, ha visszamenne Angliába. Ugyan Harry egyik barátja határozottan cáfolta a Page Sixnek, hogy a hercegi pár felbontaná a házasságát, Cundy kitart amellett, hogy a szakítás lenne a legjobb dolog Harry számára.

„Senki se felejtse el, hogy Harry hatalmas népszerűségnek örvendett, és a britek nagyon boldogok lennének, ha hazajönne. Természetesen egy válás mindig nagyon szomorú és a gyerekeknek sem lenne könnyű, de itt az ideje, hogy a herceg visszatérjen. Azt hiszem, Meghan azt gondolta, hogy hercegnőként minden a gyémántokról, az ékszerekről és a tiarákról szól, hogy olyan lesz ez is, mint egy sorozatban szerepelni, de a királyi család tagjának lenni ettől sokkal többet jelent. Amúgy is mindig Katalin lesz a nagykutya"- nyilatkozta Cundy.

Főkép forrása:
BBC

További cikkek