Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Jobb, ha elkerülöd az M7-est és az M0-ást!

10perc.hu
2022. 05. 04.
Jobb, ha elkerülöd az M7-est és az M0-ást!

Mindkét sztrádán hatalmas torlódás nehezíti több helyen a forgalmat, ráadásul a letenyei határállomásnál is súlyos baleset nehezíti az átkelést Horvátország felé.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M3-as autópálya felé, Gyál térségében baleset történt. A 33-as kilométernél a belső sávba kell sorolni, már most több kilométeres a kocsisor. Kissé távolabb, szintén az M3-as autópálya irányába, a 42-es km-nél egy személyautó és egy kamion balesete miatt csak a külső sáv használható, itt is jelentős többletidőre kell számolni az erre haladóknak.

Az M7-es autópályán Letenye felé, Pákozdnál javítják a szalagkorlátot. Az 55-ös km-nél csak a belső sáv használható, jelentős a dugó, minimum 15-20 perc a plusz menetidő. A magyar-horvát határszakaszon, az M7-es autópályán, a Letenye határátlépő kilépő oldalán a 234-es kilométernél egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze, majd épületnek csapódott. A kilépő oldalt lezárták, a forgalmat a közeli autóspihenőn keresztül terelik.

A balesetben hatan sérültek meg, a személyautóban utazó két gyermek és egy felnőtt, valamint egy magyar és két horvát rendőr. A balesetet okozó bolgár járművezetőt őrizetbe vették. Az MTI információja szerint az egyik gyermeket súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek