Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Zivatarveszély! Országszerte elsőfokú figyelmeztetés mára!

10perc.hu
2022. 04. 19.
Zivatarveszély! Országszerte elsőfokú figyelmeztetés mára!

Hűvös, borús idővel folytatódik a hét, hajnalonként még mínuszok lesznek, a hegyekben akár hózápor is lehet, fokozatosan melegszik a levegő az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint.

Ma keleten lesz több napsütés, a nyugati megyékben erősen felhős vagy borult idő valószínű. Többfelé fordulhat elő zápor, de egy-egy zivatar sem kizárt, ezért az ország nagy részére elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Napközben plusz 7 és 13 fok közötti értékeket mérhetnek.

Szerdán elszórtan előfordulhat eső, zápor, nagyobb eséllyel a délnyugati megyékben. A minimumok mínusz 3 és plusz 4 fok között várhatók, míg a maximumok 11 és 17 fok között alakulnak.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő valószínű. Az északkeleti és a délnyugati megyékben lehetnek nagyobb eséllyel záporok, másutt számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 6, a legmagasabb hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű.

Pénteken elszórtan előfordulhatnak záporok. A minimumhőmérséklet plusz 2 és 9, a maximumhőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek