Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Jó borokat akarsz inni? Ebben segít egy új magyar ingyenes applikáció

10perc.hu
2022. 02. 11.
Jó borokat akarsz inni? Ebben segít egy új magyar ingyenes applikáció

Az Országos Bortúra, Magyarország borturisztikai applikációja elsősorban a pincészetek felfedezésére hivatott.

Járni az országot, szép helyeken megpihenni, jó borokat és finom falatokat fogyasztani, miközben kicsit elszakadunk a mindennapok taposómalmától... ki ne vágyakozna erre? Ebben segít az Országos Bortúra, Magyarország borturisztikai applikációja! Az ingyenesen letölthető alkalmazás nem csak a pincészetek felfedezésére hivatott, hanem online pecsétgyűjtő rendszerével igazi kalandot is garantál.

Hazánk 22 borvidéke sokféle termőhellyel és szőlőfajtával dicsekedhet, és az alkalmazott szőlészeti és borászati eljárások sokszínűsége eltérő karakterű borokat eredményez. Jelenleg több, mint 600 borkészítéssel foglalkozó vállalkozás működik az országban, és az egyes borvidékek kínálatára támaszkodva a borturizmus az utóbbi években dinamikus fejlődésnek indult.



Az Országos Bortúra csapata egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát applikációt alkotott meg, és céljuk, hogy térképre tegyék Magyarország összes pincészetét. A térképes és szűrhető rendszerben minden adott ahhoz, hogy a borkedvelők új pincészetekre találjanak, akár az ország olyan csücskeiben is, ahol nem is gondolták volna, és előre megtervezhessék borutazásaikat.

Az Androidra és iOS-re is ingyenesen letölthető applikációban már most több mint 100 pincészet információi elérhetőek szűrhető formában, de ez a szám folyamatosan növekszik, hiszen várják a csatlakozni kívánó pincék jelentkezését és az applikáción belül a felhasználók is ajánlhatnak borászatokat.

Főkép forrása:
freepik.com

Hirdetés

További cikkek