Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

A plusz tíz ellenére fázhatunk a széltől

10perc.hu
2022. 02. 04.
A plusz tíz ellenére fázhatunk a széltől

Változékony idő várható a hétvégén, napsütésre és csapadékra is készülni kell az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint.

Ma általában változóan felhős időre van kilátás, keleten kevesebb, máshol több napsütéssel. Délelőttig az északkeleti megyékben még szállingózhat a hó, ezt követően csapadék nem valószínű. A hőmérséklet csúcsértéke többnyire plusz 6 és 13 fok között alakul.

Szombatra virradó éjszaka, majd reggel elszórtan kisebb eső, zápor még előfordulhat, napközben csak elvétve lehet futó zápor. Délután már gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Budapest tágabb környezetében egy-egy viharos széllökés is lehet. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 5, a maximumhőmérséklet plusz 4 és 10 fok között alakul.

Vasárnap reggel, délelőtt még kisüthet a nap, de napközben északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Napközben még nem lesz csapadék, majd este az északi megyékben kisebb eső, zápor, a hegyekben havas eső, havazás is előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 6 és mínusz 1, napközben plusz 4 és 11 fok várható.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek