391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Különös, „nyári” szilveszter!

10perc.hu
2021. 12. 27.

Folytatódik az enyhén télies időjárás, de az év utolsó napjára akár 16 fokot is mutathatnak a hőmérők az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján.

Ma túlnyomóan borult lesz az ég. Nyugat felől a Dél-Dunántúlon szűnik a havazás, de a Dél-Alföld nyugati felén továbbra is eshet a hó, emellett sok helyen ónos eső, a déli órákban eső is előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet általában mínusz 6 és 0 fok között alakul, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínű.

Keddre általában borult idő valószínű. Eleinte keleten, északkeleten még előfordulhat kisebb vegyes halmazállapotú csapadék, majd napközben átmeneti csapadékszünet valószínű. A minimumok általában mínusz 6 és 0 fok között alakulnak, a nappali maximumok mínusz 1 és plusz 5 fok között alakulnak.

Szerdán az ország nagy részén várható eső, az Északi-középhegység térségében inkább havazás, ónos eső, fagyott eső valószínű, mely az északkeleti határvidék kivételével délnyugat felől egyre nagyobb területen válthat át esőbe. Napközben plusz 1 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a nap nagy részében erősen felhős vagy borult idő valószínű. Nyugat felől újabb hullámban érkezhet csapadék zömében eső formájában, viszont az északkeleti határvidéken ónos eső sem kizárt. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 6, a maximum plusz 3 és 12 fok között alakul.

Pénteken, szilveszter napján a Dunántúlon a nap is kisüthet, ugyanakkor a keleti országrészben hosszabb ideig borult maradhat az ég. Hajnalban 0 és plusz 9, kora délután plusz 5 és 16 fok között alakul a hőmérséklet.

Főkép forrása:
MTI/Máthé Zoltán

További cikkek