Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Süss fel nap – énekelhetjük a télies hidegben

10perc.hu
2021. 12. 13.
Süss fel nap – énekelhetjük a télies hidegben

Folytatódik a hideg, borús télies idő hószállingózással, havazással, ráadásul az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése szerint napközben is fagypont alatti értékekre kell készülni.

Ma a kezdetben még felhős keleti tájakon is csökken a felhőzet, és fokozatosan megszűnik a havazás, hószállingózás. A nyugati részeken viszont erősen felhős, borult marad az ég, ott még gyenge eső, esetleg havas eső szórványosan előfordulhat. A nappali maximumok plusz 1 és 6 fok között alakulnak.

Kedden az ország nagy részén változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel, de főleg a Dunántúlon maradhatnak tartósabban felhős, párás, ködös vidékek is. Számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 10 és plusz 3 fok között valószínű, míg a legmagasabb hőmérséklet plusz 1 és 6 fok között alakul.

Szerdán akár napközben is megmaradhat a köd, viszonylag kevés helyen süthet ki a nap. Számottevő csapadék nem valószínű. A minimumhőmérséklet mínusz 11 és plusz 3 fok között, a maximum mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul.

Csütörtökön eleinte legfeljebb szitálás, ónos szitálás fordulhat elő, majd napközben szórványosan lehet eső, keleten néhol esetleg havas eső. Pénteken jelentős csapadék nem valószínű, de helyenként előfordulhat zápor, hózápor. A maximum-hőmérséklet 0 és plusz 7 fok között valószínű.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek