Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Vigyázz az utakon! Rengeteg a baleset az esőben!

10perc.hu
2021. 12. 02.
Vigyázz az utakon! Rengeteg a baleset az esőben!

Sajnos az esti csúcsforgalmat az ország számos helyén történt balesetek is nehezítik, így egyre több helyen alakult ki torlódás.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében, baleset történt. A 124-es km-nél sávzárásra készüljenek. Az M85-ös autóúton, a Győr felé vezető oldalon, Csorna térségében, egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. A 18-as km-nél a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon Tárnok térségében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött. A 22-es km-nél sávzárásra, lassabb haladásra készüljenek. A 71-es főúton, Fenékpuszta térségében, négy személygépkocsi ütközött össze. A 111-es km-nél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni a Sármellék, Alsópáhok útvonalon lehet.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Kunszállás térségében, egy kamion oldalára borult. A 103-as km-nél a külső és belső sávot lezárták, a forgalom a leállósávon halad. A torlódás már több mint három kilométeres.

A 2-es főúton, Vác belterületén, egy személygépkocsi gyalogost gázolt. A 32-es km-nél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A 471-es főúton, Nyíradony belterületén, két személygépkocsi ütközött össze. A 26-os km-nél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek