Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Torlódások az autópályákon: baleset és kigyulladt autó

10perc.hu
2021. 09. 20.
Torlódások az autópályákon: baleset és kigyulladt autó

Ezúttal az M1-esen és az M3-ason kell az autósoknak jelentősen megnőtt útidőre számitaniuk.

Új hét, új dugók az autópályákon. Az M1-esen négy kilométeres torlódás alakult ki a Hegyeshalom felé vezető oldalon Győr elkerülő szakaszán egy kigyulladt autó miatt. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az Ausztria felé haladó személygépkocsi először a belső szalagkorlátnak ütközött, majd kigyulladt. A műszaki mentés és a helyszínelés alatt a forgalom rendőri irányítás mellett a leállósávon halad.

Az Útinform jelentése szerint több helyen is torlódik a forgalom az M3-as autópályán, ahol szintén baleset történt. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint megpördült és szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán, a Szentmihályi út felé vezető lehajtónál. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A lehajtót lezárták a forgalom elől.

Ugyancsak ezen az autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Hatvan és Gödöllő között több szakaszon lassulás tapasztalható, az M0-tól befelé pedig araszol a kocsisor. Szintén sokan haladnak a 10-es főút solymári szakaszán, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében.

Főkép forrása:
freepik.com

További cikkek