Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Készült a gyilkosságokra a dunakeszi családírtó

10perc.hu
2021. 09. 16.
Készült a gyilkosságokra a dunakeszi családírtó

Többen megerősítették, hogy a családját meggyilkoló, majd önmagával is végző 54 éves férfi már korábban is beszélt arról, hogy kivégzi a családját.

Még mindig nem tért magához a közvélemény a Dunakeszin történt családírtás miatt, amikor – ahogy azt a 10perc.hu is megírta itt és itt – egy 54 éves férfi meggyilkolta volt anyósát és egykori párját, lelőtte a saját 7 éves fiát, majd magával is végzett.

Azóta már kiderült, nem hirtelen felindulásból követte el a gyilkosságokat a férfi, ugyanis több ismerőse is megerősítette a dunakeszi családirtó, hogy meg akarja ölni volt párját és a gyereküket is.

„Zoli többször kijelentette, hogy vagy magát öli meg, vagy a feleségét. Még vissza akarta kapni a régi családját, és állítólag bejelentették neki, hogy van egy új ember, és ennyi, ebből történt az egész tragédia. Tisztelte szerette a gyerekét, nagyon-nagyon szerette azt a kisfiút, ezért nem is értjük, hogy mi történt, mi vitte idáig, hogy a gyerek ellen fordította a fegyvert” – mondta a gyilkos apa barátja a Tényeknek.



Mint azóta kiderült, a meggyilkolt anya, a 40 éves Melinda megtette az első lépést ahhoz, hogy végleg megszabaduljon volt párjától. Múlt héten fordult ügyvédhez az RTL Klub híradója szerint, hogy megtudja, milyen jogi lehetőségei vannak az 54 éves férfi távoltartását illetően. A nő azután döntött a távoltartási végzés kérelmezése mellett, hogy a férfi folyamatosan zaklatta és fenyegette őt, azután is, hogy épp emiatt édesanyjához költözött közös gyerekükkel.

Sajnos arra már nem maradt ideje, hogy beadja a rendőrséghez a távolságtartási kérelmét. Utóbbi megléte esetén talán elkerülhető lett volna a tragédia. Ez egy gyors védelmi reakció, akkor is meg kellene adni erre a lehetőséget, ha utóbb kiderül, hogy nem megalapozott, mert ne az derüljön ki, hogy a hatóság tévedett, és ez valakinek az életébe került.

Főkép forrása:
dunakeszipost.hu

További cikkek