393.93 Ft

368.88 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Átok ül a főútjainkon! Útzár az M43-ason, az M44-esen és a 710-esen

10perc.hu
2023. 03. 22.

Halálos baleset történt az M43-as főúton Maroslelénél Makó felé, míg az M44-esen Kunszentmárton térségében egy kamion keresztbe fordult.

Az M43-as autópálya 28-as kilométerénél egy kamion ütközött egy pályafenntartó járműnek, amely az ütközéstől a sztráda melletti árokba csapódott. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ütközési energiaelnyelő berendezéssel felszerelt teherautójába beszorult sofőr – a makói férfi 41 éves volt – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A M43-as Makó felé vezető oldalát lezárták, a forgalmat a maroslelei lehajtónál a 4414-es útra terelik. A forgalom Makónál térhet vissza a sztrádára.

Az M44-es autóút Békéscsaba felé vezető oldalán, Kunszentmárton térségében az 58-as kilométernél egy kamion a terelésbe ütközött és keresztbe fordult, teljes szélességében elzárva a pályát. Az autóútról letérni az 50-es km-nél lévő Kunszentmárton csomópontnál lehetséges.

A 710-es főúton Papkeszi térségében egy személygépkocsi és egy kamion frontálisan ütközött össze. A 8-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat megállították. Aki teheti a 71-es főúton a Balatonfűzfő-Balatonakarattya útvonalon kerülhet.

Főkép forrása:
Freepik

További cikkek